понеделник, 27 септември 2010 г.

Заплетени истории - пуловерът

Заплетени истории

Пуловерите тази есен застават наравно с естествената кожа, саката и неустоимите дълги чорапи.
Сгряващото му излъчване е винаги интригуващо през есенно-зимния сезон. В комбинация с джинси или дълга до глезените пола. Така плетена дреха, която доскоро свързваше сама със заниманията на баба ти вчера, днес е модна тенденция. При това голяма. Направо oversize! Точно толкова oversize, колкото може да понесе момичешката ти фигура.

Пуловерът и въобще ръчно плетените дрехи са безспорно много удобни и практични. Особено за ежедневието. Не е капризен за компания и предоставя пълна свобода при избор на останалите елементи от цялостния ти тоалет.

Ако държиш да е уникален, неповторим и най-прекрасен, а някоя твоя близка притежава умението да плете, изобщо не се чуди. В кинкалериите се продават невероятни прежди, които чакат своите майстори. Купувай и докато останалите още не са се усетили, прави поръчката.





Дори да не е с идеални пропорции и форма, пуловерът винаги изглежда шик и красив. Дори ако си го облякла върху голи крака.

Пуловерите тази есен са с очарователни и едри плетеници, изплетени на едри куки, в повечето случаи от дебела естествена прежда. Такъв модел спокойно може да отмени връхната ти дреха някой ден, стига да не е прекалено ветровито.





Стилистите казват, че най-секси стои, когато е на голо в комбинация с боти на висок ток, granny shoes или пък обувки в оксфорски стил, например.

Разбира се, пуловерът не е задължително да е винаги такъв, може да е от по-тънка материя, тогава добра идея е да го украсиш с коланче около тънката си талия.






Пуловерът е идеален за особено актуалните този сезон аутфити с наслояване, което е една от основните тенденции на есента.
статията е от www.viewsofia.com

Няма коментари: