четвъртък, 21 октомври 2010 г.

Пуловер ZARA колекция есен-зима 2010/2011




Един студен ден в началото на есента или поне на октомври, който на моменти тази година се люти като зима, с приятелки излязохме на шопинг.

От онези нашите съботи, в които излизаме, за да се видим, а магазините са просто местата, където споделяме историите си.

Провикваме се през пробните, разменяме дрехи, измисляме си аутфити, две тренират пръстите си в бързо писане на смс-и, други две махат през витрината с цигара в ръка сочейки някого на улицата, спорим за леопардови шарки и панталони с ниско дъно, за пореден път намразваме няколко огледала и се влюбваме в няколко чифта ботуши, и продавачи, и в момчето на съседната маса в нашето кафене. Общо взето не излизаме да харчим пари, а емоции.

В такива дни се купуват съкровища, защото се влюбваш от пръв поглед, а не от необходимост. Например, уникална леопардова блуза, скрита в дъното на секънд хенд или боти с дебел ток, заради които минаваш на строга диета за спестяване и т.н.

Представи си сега следната картинка – влизаш в един от любимите си магазини, пускат една от любимите ти изпълнителки и не само, пускат любимата ти нейна песен… Прекрасно! В моменти като този започвам да подскачам и да размахвам ръце.

Tака, докато Бийонсе ми пее Me, Myself and I, аз съвсем не на Земята от радост се понасям между закачалките и тогава го видях. Дебел, къс, с мъжка кройка и кръпки по лактите, като онези, които баба ми пришиваше по ръкавите едно време. Боде леко и когато го носиш на голо топли още повече. Съкровище!

Аз, приятелките ми и пуловерът! Какво повече може да иска едно момиче в събота следобед.

Пуловерът е ZARA, 99 лв. (можете да го намерите и закупите във всички магазини на Zara)

Няма коментари: